Close

tietoa

FIN Yritysrahoitus Oy

Yrityslaina ilman vakuuksia, tilinpäätöstietoja tai muita liitteitä

Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. liiketoiminnan nopea kasvu, asiakkaiden maksuviiveet ja muut päivittäiset haasteet, jotka asettavat omat vaatimuksensa yrityksen käyttöpääoman hallintaan tai aiheuttavat kassavajetta. FIN Yritysrahoituksen tarjoamia yrityslainoja käytetään myös esim. hankintoihin ja kalustoon.

FIN Yritysrahoitus Oy

Yrityslainaa myönnetään kaikille yritysmuodoille ja yrityksesi voi olla vaikka juuri perustettu eli FIN Yritysrahoitus Oy ei edellytä yritykseltä pitkää toimintahistoriaa. Lainasumman voit käyttää kuten haluat: FIN Yritysrahoitus ei halua erillistä selvitystä siitä.

Lainasummat 1000 – 20 000 euroa
Laina-aika 1 – 24 kk
Nopeus: 9 / 10

Päätös tulee nopeasti sähköpostilla. Maksu tilille heti allekirjoituksen jälkeen.

 

 

Kelpoisuusvaatimukset:

  • Kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys
  • Yrityksen vastuuhenkilöt ovat hyvämaineisia
  • Yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä
FIN Yritysrahoitus Oy on kotimainen luottotalo, joka tarjoaa yrityslainaa 2.000 – 10.000 euroa jopa 2 vuoden takaisinmaksuajalla. Kymmenen tuhannen euron yrityslainat ovat useimmiten sopivimpia hetkelliseen kassavajeeseen ja suurempia lainoja varten tarvitaankin enemmän byrokratiaa hakuvaiheessa.
FIN Yritysrahoituksen tarjoamat lainat tulevat nopeasti tilille ilman ylimääräisiä tarkastuskierroksia tilinpäätöksen ja usein yrityslainaa varten tarittavan välitilinpäätöksien lukujen kanssa.

FIN Yritysrahoitus ei myöskään vaadi lainaa vastaan erillisiä vakuuksia, mutta kuitenkin yhden yrityksen vastuuhenkilön tulee olla lainan takaajana kuten aina yrityslainoissa.

FIN Yritysrahoituksen yrityslainaa on helppo hakea verkkohakemuksella, sillä he eivät edellytä tilinpäätöksen tai muiden liitteiden toimittamista.

Vaihtoehtoisia toimijoita Yritysluotoksi ovat: