Close

BusinessCredit -palvelu

Tärkeimmät tiedot

BusinessCredit edellyttää yksityishenkilön omavelkaisen takauksen. 20 000 euron lainaan asti riittää yksi takaaja. Tätä suuremmat lainat vaativat kaksi takaajaa. Takaajat ilmoitetaan hakemuksen yhteydessä. BusinessCredit vaatii seuraavaa lainaa hakevalta yritykseltä ja sen vastuuhenkilöiltä:

Kuinka nopeasti tilillä?

Arkisin kello 16 mennessä saapuneet lainahakemukset käsitellään heti ja lainatarjouksen saat saman päivän aikana – yleensä jopa tunnissa.  Mikäli hyväksyt tarjouksen, yrityksen vastuuhenkilöiden sekä takaajien tulee sähköisesti allekirjoittaa lainaan ja takausvastuisiin liittyvät sopimukset. BusinessCredit maksaa tämän jälkeen rahat yrityksen tilille heti.

Lainan takaisinmaksu

Laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, ja myös erien suuruus on laskurissa nähtävillä. Rahoitusta varten ei tarvitse kerätä perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota, vaan lainakelpoisuus ja hyväksytty lainamäärä lasketaan lainanhakijan liiketoiminnasta tehdyn arvion perusteella. Lainapäätös luvataan jopa saman päivän aikana ja lainatarjouksen hakeminen on ilmaista.

Business Credit

BusinessCreditin yrityslaina on selkeästi hinnoiteltu. Kulut koostuvat pelkästä toimitusmaksusta. Kulut näet helposti BusinessCreditin sivustolta löytyvän laskurin avulla.

 

Toimitusmaksun lisäksi lainoihin ei tule muita kuluja.